Užitečný a krásný dárek pro novopečenou maminku – dorty z plenek

Známe to asi všichni – vymyslet a sehnat hezký a originální dárek není jen tak. Aby byl ke všemu i praktický a užitečný, je ještě větší oříšek. A jestliže má navíc udělat radost novopečené mamince, seznam potencionálních dárků se rázem smrskne na minimum. A mimo jiné také proto jsme začali nabízet řadu úžasných plenkových dortů, které jsou určeny nejen oslavencům z řad novorozeňat, ale i jejich maminkám. A právě tuto skupinu výrobků bychom vám rádi představili a přiblížili.

20201023_234145

Není dort, jako dort

Jak už ale samotný název napovídá, naše dorty nejsou ty klasické, které známe z výloh cukrářských obchodů – i když vypadají přinejmenším stejně tak dobře a lákavě! Na jejich výrobu ovšem používáme úplně jiné suroviny a postupy. Do našich receptur patří převážně věci a potřeby, které využijí právě maminky, tatínkové a jejich miminka. Konkrétně se jedná například o pleny (ať už látkové, nebo jednorázové, které bez problému zvolíme dle věku vašeho děťátka), dečky, ručníky, osušky a další praktické pomůcky, které určitě najdou uplatnění v každé domácnosti s miminkem.

20210915_103819

Pro radost malým i velkým

A zapomenout samozřejmě nemůžeme ani na ty nejmenší. Když už nemůžou plenkový dortík ochutnat (i když jeden nikdy neví, proto při výrobě našich dortů používáme ty nejkvalitnější a nejšetrnější materiály a výrobky), i tak z něj budou mít radost. Každý dort je kromě jiných dekorací dozdoben malým dárkem, plyšákem, nebo dětskými botičkami, takže vám z dortu zůstane minimálně tato památka.

A pro maminky navíc uvnitř čeká překvapení navíc – vzorky mateřské kosmetiky značky Nivea. Takže opravdu vidíte, že náš plenkový dort je dárek, který potěší něžnou, romantickou duši, i prakticky založenou maminku.

Na výběr u nás máte navíc řadu variant a velikostí (jednopatrové, dvoupatrové, i třípatrové dorty), takže pevně věříme, že z našeho obchodu budete odcházet plně spokojeni a nadšeni.

20201230_114057