Originální dárek pro novorozeně – dorty z plenek

Narození miminka, jedny z jeho prvních výročí, úspěchů a milníků v novém životě jistě zasluhují speciální pozornost a originální dárek. Dárek, který potěší děťátko i maminku a krom potěšení přinese též užitek a praktické využití.  A ruku na srdce, takových věcí není moc k dostání, takže jestli jsme vám kápli do noty, pojďte se podívat, co jsme pro vás „upekli“.

20210430_113916

Dorty, ale ne na mlsání

Řeč je totiž o úžasných dortech, které ovšem můžete s klidným vědomím darovat i těm nejmenším. Bříško z nich nikdy bolet nebude, ani v tom nejparnějším dnu se nezkazí, a maminky či tatínkové si kvůli nim nemusí dělat starost o svoji linii.

Nejsou totiž z těsta a cukru, uvnitř nenajdete ušlehaný krém a nejsou zdobeny polevou či marcipánem.  Jejich základ tvoří hlavně kvalitní dětské jednorázové i látkové plenky – jejich velikost rádi přizpůsobíme věku malého oslavence, celý dort dozdobíme některou z vkusných, nezřídka ručně vyráběných dekorací (ze které se může zcela snadno stát nová oblíbená hračka) a ve finále vyšperkujeme krásnou mašlí a pěkně zabalíme do celofánu.

V naší nabídce najdete dorty pro mladé chlapce i slečny, malé fotbalové fanoušky, nebo třeba příznivce plyšových zvířátek. Stačí se jen podívat na naše stránky a vybrat si z široké palety našich plenkových dortů. Pevně věříme, že si u nás vybere každý, naši nabídku navíc stále rozšiřujeme o nové a nové nápady.

20201230_123315

Malé i velké

Na výběr nejsou jen varianty podle zájmu a pohlaví dítěte, ale i velikosti. U nás koupíte dorty jedno, dvou i třípatrové – záleží jen na vás, všechny jsou vyráběné se stejnou péčí a z těch nejlepších materiálů.

Novopečené maminky také určitě ocení malou pozornost navíc v podobě vzorků kosmetiky Nivea, určené právě pro ně a jejich miminka. Zkrátka a dobře, pokud pátráte po originálním, hezkém, vkusném, a přitom praktickém dárku, bude jeden z našich dortů jistě tou správnou volbou.